Szabályzat

Hirdetések elhelyezésének feltételei:

A deritoto.com apróhirdetési rendszere minden magánszemély számára ellenszolgáltatás nélkül, ingyen és bérmentve lehetővé teszi, hogy elhelyezeti itt hirdetéseit, a következő feltételek tudomásul vétele mellett.
Az apróhirdetés feladása regisztrációhoz kötött.
A deritoto.com apróhirdetési szolgáltatásait a Felhasználó a saját felelősségére használja. A Felhasználó teljes körűen felelősséget vállal az általa feladott apróhirdetésekért.
Minden hirdetés a feladáskor megadott (max. 120.) napig látható. A hirdetés gazdája ezt az időt csökkentheti, illetve a lejárat előtt akár törölheti is.
Kizárólag horgászeszközök, illetve horgászathoz kötődő tárgyak hirdethetők.
Kizárólag hiteles árral megjelölt hirdetések jelenhetnek meg!
Egy hirdetésben csak egy termék jelenhet meg.

Az üzemeltető nem felel:

Az elhelyezett apróhirdetések helyességéért vagy valóságtartalmáért.
A működés teljes leállításából, változásokból eredő esetleges károkért.
A felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért.

Törlésre kerülnek:

Más nevében feladott hirdetések.
Rosszindulatú, lejárató hirdetés.
A spam hirdetések: Spamnek minősül a többször feladott apróhirdetés, vagy olyan hirdetés, ami csak néhány karakterében tér el az előző hirdetéstől.
Tartalmilag nem megfelelő hirdetések.
Indokolatlanul hiányos tartalmú vagy nem nyújt kellő információt a termékről, a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat vagy megtévesztő információt tartalmazó hirdetés.
Nem a kategóriának megfelelő hirdetés.
Más internetes ajánlatot tartalmazó hirdetés.

Az oldal üzemeltetőjének jogában áll, de nem tartozik felelősségi körébe, hogy a fenti előírásokba ütköző hirdetéseket törölje, jogában áll a szabályok megsértőit a felhasználói jogokban korlátozni előzetes figyelmeztetés után. A felhasználói adatok az oldalról való levétele, törlése egyet jelent az adatok fizikai megsemmisítésével.

Aki deritoto.com oldalra apróhirdetést helyez, helyeztet fel, elfogadja a jelen szabályzatot. A fenti szabályok nem ismerete nem hatalmaz fel azok megszegésére.